Dio Vayne Mediaproducties

Tussen boodschap en ontvanger is vaak begeleiding nodig.

Dio Mediaproducties levert diverse diensten voor de ZZP-er, het MKB en de overheid. Voor een beginnend bedrijf leveren we een compleet pakket aan media-materiaal terwijl we voor lopende bedrijven kijken hoe we de merkbeleving kunnen verbeteren. 

Of je nou een positief verschil wilt maken met de concurrent of meer vertrouwen wilt creëren voor je dienst of product; Dio Mediaproducties weet waar je op moet letten en welke paden je het best kunt bewandelen om tot het gewenste effect te komen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Je merk

Een krachtig logo en een eigen kleurstelling. Twee onderdelen van je merk die in één oogopslag te herkennen  zijn en natuurlijk een positieve associatie oproepen. 

Drukwerk

Visitekaartjes, folders, posters, banieren, menukaarten, t-shirts en nog veel meer is er mogelijk om je merk of product zichtbaar en tastbaar te maken. Vaak een onmisbaar onderdeel van het ondernemen.

Website

Een heldere website is essentieel om je diensten of producten te laten zien. Bovendien moet deze op alle apparaten goed getoond worden zoals een pc, tablet of smartphone.

Kijk hiervoor ook op www.blokblok.nl. Ons zelfgemaakte CMS systeem.

Vindbaar zijn

Afhankelijk van je dienst of product kan het belang zijn om ook gebruik te maken van de media die je doelgroep gebruikt. Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Google en meer.

Video

Een film(pje) kan in korte tijd veel informatie overbrengen. Geluid, tekst en beeld kun je hierin optimaal combineren om zo de eerste kennismaking laagdrempeliger en aantrekkelijker te maken.

Explanimations
Videoclips
Interviews
Documentaires

Foto

Men heeft tegenwoordig feilloos door wanneer er gebruik is gemaakt van kant-en-klaar foto's (stockfoto's) of juist authentiek materiaal. Wil je je potentiële klant een veilig gevoel geven? Dan is het verstandig om jezelf en je product op een eerlijke manier te tonen. Kwaliteitsfoto's zijn hierbij onontbeerlijk.

Feest of evenement
Portret
Product fotografie
Foto's voor Funda

Web

Een website is geen plek meer waar je slechts informatie verschaft, maar juist een podium om betrouwbaarheid en expertise uit te stralen. Het lijkt wellicht oneerlijk, maar als je tussen twee concurrenten moet kiezen en je geen ervaring met beide hebt, zul je vrijwel altijd voor de partij gaan met de beste uitstraling. Een goed ontworpen website kan hier een groot verschil maken.

Neem contact op voor meer informatie.